L'Associació Pirineus.watt us convida a la jornada en línia "El paisatge hidroelèctric pirinenc, valors i propostes d'actuació"

L'Associació Pirineus.watt us convida a la jornada en línia "El paisatge hidroelèctric pirinenc, valors i propostes d'actuació" 21/04/2021

L'Associació Pirineus.watt, l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran i l'Observatori del Paisatge de Catalunya organitzen una jornada en línia amb el títol "El paisatge hidroelèctric pirinenc, valors i propostes d'actuació" que tindrà lloc el proper dijous 22 d'abril a les 18 hores. 

Durant l'acte es presentarà la publicació Paisatge/KW. Significats i valors dels paisatges de l'energia hidroelèctrica, el qual és el document resum del seminari celebrat a Tremp el març de 2019. 

A més, la jornada servirà per reflexionar sobre aquests paisatges tan presents als Pirineus. Per centrar el tema, hi haurà la conferència del geògraf i fotògraf Rafael López-Monné: "El paisatge hidroelèctric pirinenc. Espais singulars on conflueix la natura amb la cultura? Potencialitats patrimonials, turístiques i educatives".

Per assistir a la jornada en línia cal inscripció prèvia a inscripcio@catpaisatge.net.

Us podeu descarregar el document resum del seminari al següent enllaç: http://www.catpaisatge.net/cat/documentacio_coedi_14.php 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.