Prioritat presenta l’Acord comarcal per a la implementació de les energies renovables al Priorat 2021

Prioritat presenta l’Acord comarcal per a la implementació de les energies renovables al Priorat 2021 21/04/2021

Fa més de vint anys que el Priorat aposta per un model de desenvolupament territorial propi, basat en l'agricultura de petita escala, en el turisme sostenible, i en els valors del paisatge de mosaic agrari. Tanmateix, actualment aquest paisatge està en perill pels projectes de centrals eòliques i fotovoltaiques que diverses empreses volen instal·lar a la comarca, que ignoren el model territorial del Priorat, i que suposen una amenaça pel nostre futur.

Davant aquest fet, Prioritat ha redactat l'Acord comarcal per a la implementació de les energies renovables al Priorat 2021, que va ser aprovat en assemblea el dia 21 de març.

Així doncs, Prioritat, els alcaldes i el consell comarcal del Priorat han acordat una proposta unitària sobre la implantació de les energies renovables a la comarca del Priorat.

Animem a totes les persones, ajuntaments, entitats i empreses a adherir-se a l'acord omplint un dels següents formularis: 

FORMULARI ENTITATS I EMPRESES

FORMULARI PARTICULARS

Teniu tota la informació sobre aquest acord comarcal al web de Prioritat: https://prioritat.org/acord-comarcal-implantacio-energies-renovables-priorat/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.