Presentem el programa i el formulari d'inscripció del 2n Congrés de la Jota

Presentem el programa i el formulari d'inscripció del 2n Congrés de la Jota 14/04/2021

Us comuniquem que presentem el programa acadèmic del 2n Congrés de la Jota, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Falset, que tindrà lloc a Falset (el Priorat) entre el 21 i el 23 de maig de 2021.

A més, ja us podeu inscriure al congrés, el qual és gratuït i obert a qualsevol persona, entitat o col·lectiu interessats, i ho podeu fer a través del Formulari d'inscripció.

Podeu veure el programa del congrés adjunt en aquesta notícia. 

El congrés està previst de forma presencial però també tindrà la possibilitat de seguir-se i participar-hi en streaming, sigui quina sigui la situació sanitària en aquell moment. Per tal motiu, animem a la inscripció per tal de fer una previsió d'assistència i poder fer d'aquest congrés una fita profitosa per a tots. Les activitats acadèmiques seran complementades amb espectacles i activitats incloses amb la inscripció general.

Per a més informació us podeu ficar en contacte per correu electrònic a: fonotecacamtra.cultura@gencat.cat o bé a secretaria@irmu.org.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.