Dia de l'Associacionisme Cultural 2021

Dia de l'Associacionisme Cultural 2021 14/04/2021

El divendres 4 de juny de 2021 se celebrarà una nova edició del Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC), què des del 2014 celebra una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. 

La declaració s'emmarca en l'acompliment del Pla de l'Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Per commemorar el Dia de l'Associacionisme Cultural, es portaran a terme dues propostes:

  • L'acte institucional que es portarà a terme el divendres 4 de juny de 2021 al Casino de Sant Andreu de la Barca, on participaran representants d'entitats del món de l'associacionisme cultural i durant el qual el Departament de Cultura reconeix i dona valor a tota la feina que es fa des de les associacions.

  • Difusió de totes les activitats que es realitzin entre els dies 1 i 13 de juny de 2021. Podran ser presencials o en format virtual, i en aquest cas, hauran d'estar disponibles a través d'un enllaç URL. També es poden fer activitats mixtes. Si una entitat vol proposar més d'una activitat cal que empleni una sol·licitud per activitat. El fet d'adjuntar imatges i documents al formulari atorga automàticament l'autorització perquè puguin ser utilitzats en les activitats i mitjans propis de la Generalitat de Catalunya per difondre les activitats del DASC. Per a totes les activitats és imprescindible que faciliteu com a mínim una imatge representativa.

Per participar, cal que empleneu el formulari que apareix a l'apartat del web dedicat al DASC: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Aquest formulari estarà obert fins el dia 24 de maig inclòs.

Totes les propostes estaran publicades a l'Agenda Cultural abans de la seva data d'inici. 

Recordeu que la participació al DASC es valora a les línies de subvenció tant de federacions com d'activitats culturals.

Podeu seguir qualsevol novetat a Twitter amb l'etiqueta #DASC2021

Us encoratgem a participar. Esperem poder gaudir amb vosaltres d'una celebració que posa de relleu la importància de la cultura popular.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.