Cicle de debats 2021: "Transició Energètica i Territori"

Cicle de debats 2021: "Transició Energètica i Territori" 14/04/2021

El Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES), el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Àmbit de Recerques del Berguedà i el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat organitzen el cicle de debats 2021: "Transició Energètica i Territori" que es portarà a terme entre l'abril i setembre de 2021.

El propòsit d'aquest cicle de debats és posar en comú el coneixement sobre aquesta problemàtica i avançar en la reflexió sobre les accions a emprendre en el territori per a la transició a les fonts d'energia renovable. 

La crisi del sistema energètic actual no renovable i els seus efectes sobre els recursos, el canvi climàtic i el medi ambient fan necessari un nou model energètic per al desenvolupament sostenible de la nostra societat, en el qual el territori serà clau. 

Totes les sessions del cicle es podran veure en format virtual a través de Zoom. 

El cicle comptarà amb un total de 3 sessions, amb un acte inaugural i un acte de conclusió. 

L'acte inaugural es portarà a terme el dia 20 d'abril de 2021 de 18.00h a 20.00h amb un debat obert moderat per Joan Sempere i amb la participació de Josep Ma Peiró que farà l'obertura/presentació del projecte de Transició Energètica i Territori, Carles Riba parlarà sobre la Transició Energètica i Eduard Furró parlarà sobre l'Energia i Territori. 

Enllaç de l'acte inaugural: https://us02web.zoom.us/j/89427095725?pwd=eVkxaUYyYUZ2dDNNNDF6cG1GcnQyUT09 

Adjunt a la notícia teniu el programa complet de les tres sessions amb l'enllaç de Zoom per a què pogueu accedir a cada debat. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.