Repensem l'Empordà 2021: "Energies renovables: amenaces i oportunitats"

Repensem l'Empordà 2021: "Energies renovables: amenaces i oportunitats" 13/04/2021

L'Institut d'Estudis Empordanesos organitza una nova edició de la jornada "Repensem l'Empordà" que enguany estarà dedicada a les "Energies renovables: amenaces i oportunitats".

La jornada es portarà a terme el dissabte 17 d'abril a partir de les 9.45 hores a l'Auditori Narcís Monturiol – Cercle Sport Figuerenc. Tota la jornada es retransmetrà en vídeo conferència pel canal Youtube de l'IEE.

Des de l'any 2018 l'IEE organitza aquesta jornada de debat, que ha tingut un considerable èxit de públic i una àmplia repercussió a nivell de ciutat i de comarca en les anteriors edicions.

Enguany la jornada es dedicarà a debatre sobre un dels temes que està preocupant més a les diferents institucions i entitats de la comarca: la implantació de les energies renovables, i el seu impacte sobre el territori.

Des de l'entrada en vigor de la normativa sectorial que regula les mesures urgents que cal prendre davant la situació d'emergència climàtica a Catalunya, els municipis de l'Empordà han rebut una quantitat important d'avantprojectes que proposen la generació d'energia mitjançant la construcció de parcs eòlics i plantes fotovoltaiques dins el seu terme.

Us podeu inscriure abans del dijous 15 d'aaril a l'adreça info@iee.cat 

Adjunt a la notícia trobareu el programa de la jornada. 

Enllaç a la retransmissió de la jornada: https://youtu.be/zjVjSthsKW4 

Més informació a: https://iee.cat/repensem-lemporda-17-dabril/ 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.