10 anys de “Tastets de Patrimoni”

10 anys de “Tastets de Patrimoni” 07/04/2021

Us presentem el número 4 de l'App de l'Institut Ramon Muntaner dedicat al projecte "Tastets de Patrimoni" per commemorar el seu inici l'any 2010 i la vintena d'edicions realitzades. Es tracta d'una activitat organitzada per la Biblioteca Pública de Tarragona i l'Institut Ramon Muntaner en el marc del conveni de col·laboració que van signar les dues entitats.

L'objectiu de la publicació digital que us presentem és revisitar les diferents conferències i sortides culturals, que estructurades en forma de menú, han permès divulgar el patrimoni de la demarcació de Tarragona de la mà d'investigadors, en la majoria dels casos, vinculats a centres d'estudis.

Des de ben aviat es va establir que anualment  es realitzaria un cicle de primavera i un de tardor. Cadascun d'aquests cicles ha comptat amb dues conferències vinculades amb diferents elements patrimonials i una sortida per a conèixer de primera ma l’explicat a les conferències. Aquest format ha permès una aproximació aprofundida i divulgativa a diferents tipologies de patrimoni d’un entorn proper.

Esperem poder reprendre els cicles en el seu format habitual, mentrestant podem rememorar les edicions passades i aprofitar aquesta plataforma digital per difondre i valoritzar el patrimoni de Tarragona i les Terres de l'Ebre més enllà de la demarcació.

Si ja teniu l'app als vostres dispositius, només cal que hi accediu i hi podreu descarregar la nova publicació i llegir-la. També podeu fer-ho a través d'un dels enllaços següents: 

  1. Amb tauleta o telèfon iOS (iPad/iPhone) descarregueu-vos l'app a Apple Store:

        http://itunes.apple.com/app/id1508988155

  1. Amb tauleta o telèfon Android descarregueu-vos l'app a Google Play:

        https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buttonpublish.irmu

  1. Amb ordinador de sobretaula o portàtil podeu veure-la al quiosc web (es recomana navegador Google Chrome):

        https://browser.buttonpublish.com/viewer/publicacions-irmu/2399/sd/

Us recomanem consultar-ne la «Guia d’ús» en les pàgines inicials.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.