L'Institut Ramon Muntaner se suma a les mostres de condol per la mort d'Arcadi Oliveres

L'Institut Ramon Muntaner se suma a les mostres de condol per la mort d'Arcadi Oliveres 07/04/2021

El passat dimarts 6 d'abril va traspassar Arcadi Oliveres i Boadella a l'edat de 76 anys. 

Va néixer l'any 1945 a Barcelona, on estudià ciències econòmiques a la Universitat de Barcelona. Durant la seva època d'estudiant, va destacar per l'activitat en defensa de la democràcia i les llibertats durant la dictadura franquista. Fou professor titular del departament d'economia aplicada de la UAB i a partir del 1981 va començar a col·laborar amb l'organització Justícia i Pau, on fou escollit president de l'entitat l'any 2001. També fou el president del Consell Català de Foment de la Pau i membre actiu de múltiples organismes, entre els quals el Consell de la Ciutat de Barcelona, l'Institut Víctor Seix de Polemologia o l'Institut Català Internacional de la Pau. 

Entre tots els premis i els guardons que rebé, podem esmentar com l'any 1985 fou guardonat amb el primer Memorial per la Pau, atorgat per l'Associació Josep Vidal i Llecha i el Centre de Lectura de Reus i l'any 2000 la Fundació Josep Irla li atorgà el Premi Memorial Lluís Companys, així com la Fundació Lluís Company li atorgà el seu premi l'any 2001. 

L'Institut Ramon Muntaner se suma a les mostres de condol per la mort d'Arcadi Oliveres, un referent social i una gran pèrdua.

 

Imatge: Arcadi Oliveres (2005). Font: MEDINA, Guillem. "Arcadi Olivers (2005)". Wikimedia Commons (5 de març de 2006) [en línia]. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arcadi_Oliveres_(2005).jpg 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.