Dissetena edició del premi "Llibresebrencs.org" de relats curts per a joves

Dissetena edició del premi "Llibresebrencs.org" de relats curts per a joves 07/04/2021

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre amb la col·laboració de la Fira del Llibre Ebrenc, l'Ajuntament de Móra d'Ebre, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i l'Institut Ramon Muntaner presenten la dissetena edició del premi "Llibresebrencs.org" dirigit a tot el jovent de les quatre comarques de l'Ebre i la seva àrea d'influència (Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat). 

Per poder participar al premi el relat que es vulgui presentar ha de ser inèdit i original, amb una extensió màxima de dues pàgines, en català i la temàtica és lliure. Les obres s'han d'enviar abans de les 23.59 hores del dia 23 d'abril de 2021 per correu electrònic a: puntjove@riberaebre.org 

El premi contempla quatre categories segons l'edat: la categoria A (fins a 15 anys); la categoria B (de 16 a 22 anys); la categoria C (de 23 a 29 anys); i la categoria D (a partir de 30 anys), amb un premi de 150€ per a cada un dels guanyadors.

A més, la secretaria del premi penjarà les obres a l'APP Wattpad (o al web www.wattpad.com) sense citar-ne l'autoria. Així, a través de la votació popular, també s'atorgaran vals de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

El veredicte es donarà a conèixer durant la XVI Fira del Llibre Ebrenc, el dissabte 29 de maig de 2021, a les 17.30h a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre, on es farà el lliurament de premis.

Teniu les bases del premi al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.