El CERAP us convida al debat «La càrrega mental, la gran oblidada de la pandèmia»

El CERAP us convida al debat «La càrrega mental, la gran oblidada de la pandèmia» 06/04/2021

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar us convida al debat «La càrrega mental, la gran oblidada de la pandèmia», emmarcat en el cicle "Una vida humanista de la pandèmia", que es portarà a terme el proper divendres 9 d'abril de 2021 a les 19.30 hores a través del canal de Youtube del CERAP

La secció de Ciències Socials del CERAP vol oferir eines que ajudin a la societat a orientar-se i actuar amb un criteri més elaborat, per mitjà d'aquest cicle que es farà en format virtual, durant els mesos d'abril a juliol de 2021. 

La primera sessió serà el divendres 9 d'abril a les 19.30 hores amb el debat «La càrrega mental, la gran oblidada de la pandèmia», on s'analitzaran les repercussions psicològiques de la pandèmia i les condicions amb les quals la societat s'ha vist forçada a conviure. Repercussions que es manifesten en tots els àmbits de la vida.

El debat anirà a càrrec de Verónica Linares i Imma Lillo, psicòlogues de l'equip d'atenció psicosocial de la Fundació Vilaniu. A més, Jordi Suárez, serà l'encarregat de moderar el debat.

Teniu tota la informació sobre aquest cicle al web del CERAP: https://cerap.cat/el-cerap-organitza-el-cicle-una-visio-humanista-de-la-pandemia/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.