El CESUB celebra el seu 10è aniversari

El CESUB celebra el seu 10è aniversari 06/04/2021

Els dies 9, 10, 11 i 25 d'abril de 2021 el Centre d'Estudis de Subirats celebrarà el seu 10è aniversari per mitjà de diferents actes amb reserva prèvia al correu: cesubirats@gmail.com

Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració de l'ajuntament de Subirats, l'Ateneu d'Ordal, l'Ateneu Agrícola de Lavern, el Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal, el Grup de Dansa Lliure Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure i l'escola El Montcau d'Ordal.

  • Divendres dia 9 d'abril a les 20 hores: conferència presencial a l'Ateneu Agrícola de Lavern sobre el 90è aniversari de la proclamació de la República, a càrrec de Ramon Arnabat.

  • Dissabte dia 10 d'abril a les 10 hores: Nova Ruta de Pedra Seca (6a) i Inauguració el LandArt "Marges" de l'artista Víctor Mata i actuació de dansa pel grup "Frisos" a Can Sala (El Pago).

  • Diumenge dia 11 d'abril a les 11 hores: Acte institucional pels 10 anys del CESUB, al Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal, que comptarà amb la participació de la Junta Promotora del CESUB, la presidenta de l'IEP i l'Alcalde de Subirats. També hi haurà l'actuació musical de "La Fera Ferotge".

  • Diumenge dia 25 d'abril a les 12 hores: Presentació de llibre Els Gotims,  llibre que recull relats històrics redactats durant les setmanes del primer confinament (primavera del 2020) per membres del CESUB. Seguidament hi haurà l'actuació musical del duet "Niu" a l'Ateneu d'Ordal (a confirmar).

Tots els actes es desenvoluparan seguint les normes establertes davant la Covid19. En cas de necessitat els actes es farien en alguna mena de format virtual.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.