Obertes les incripcions a la dissetena edició del Recercat

Obertes les incripcions a la dissetena edició del Recercat 31/03/2021

Com cada any, l'Institut Ramon Muntaner organitza el Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, que vol ser un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

Enguany, la dissetena edició d'aquesta jornada es realitzarà a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021, els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021.

Degut a la situació actual aquesta edició tindrà un format híbrid que combinarà la possibilitat de seguir les diverses activitats tant presencial com virtualment. 

Així doncs, l'habitual carpa de la fira de centres d'estudis es transformarà en el cinquè número de l'app de l'IRMU sobre les publicacions dels centres d'estudis, on es podran trobar les novetats editorials dels centres d’estudis d'entre octubre de 2020 i març de 2021; les presentacions dels pòsters de projectes que han presentat els centres d'estudis i els ateneus; i visites virtuals a les exposicions que s'han programat per aquesta edició.

A més, al Recercat també s'hi podran visitar diferents exposicions produïdes pels centres d'estudis, així com també es presentaran un recull d'audiovisuals durant el Mosaic Recercat dedicat a la memòria dels refugis antiaeris. També hi haurà un debat sobre el patrimoni des dels centres d'estudis. Per últim, el Mosaic Recercat ens donarà a conèixer els últims projectes que estan duent a terme els centres d'estudis locals i comarcals de parla catalana.

Durant la jornada també es durà a terme l'acte de lliurament de la dissetena edició dels Premis Recercat, el dissabte 7 de maig a les 19 hores a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, el qual també serà retransmès en directe a través del canal de Youtube de l'IRMU

Qui estigui interessat en assistir-hi, pot inscriure-s'hi al document adjunt a aquesta notícia, en el qual també trobareu el dossier amb el programa provisional de la XVII edició del Recercat

Cal que envieu la butlleta d'inscripció degudament emplenada abans del 30 d'abril de 2021, per correu electrònic a l'adreça merce@irmu.org.

D'altra banda, recordem que el termini presentar candidatures per als Premis Recercat acaba el 19 d'abril de 2021.

A més a més, també podeu consultar tota la informació actualitzada a la secció sobre el Recercat que tenim disponible al següent enllaç: https://www.irmu.org/projects/recercat

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.