L'exposició "Cultura Oral i Paisatge Agrari" a Mallorca

L'exposició "Cultura Oral i Paisatge Agrari" a Mallorca 31/03/2021

L'exposició itinerant "La Cultura Oral i Paisatge Agrari" és el fruit del projecte «La cultura oral dels paisatges culturals agraris de l'Euroregió Pirineus Mediterrània», de la convocatòria CULTURA 2018 EUROREGIÓ.

La seva organització s'ha portat a terme de manera conjunta entre: el Consell de Mallorca, l'Institut Ramon Muntaner, Prioritat, Mairie de Roquefort-sur-Soulzon i Le Saloir.

L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer els oficis tradicionals lligats als processos de transformació paisatgística del Pla de Sant Jordi, el Priorat i el Rayon de Rocafort.

En aquest context, l'exposició es podrà visitar al Liceu de Sant Jordi (plaça de Monteros, 2), a Palma, entre el 3 i el 30 d'abril de 2021.   

HORARI:

Divendres 9, 16, 23 i 30 d'abril de 17 a 19 h.

Dissabtes 3, 10, 17 i 24 d'abril de 10 a 13 h.

Podeu consultar tota la informació sobre aquesta exposició al web del Departament de Cultura de Mallorca: https://culturamallorca.cat

Tanmateix, la mateixa exposició també es pot trobar ubicada al Castell de Falset-Museu Comarcal i es pot visitar fins al 6 de juny de 2021, en l'horari d'obertura del Castell.

Per més informació podeu consultar la pàgina web del projecte: https://copcade.conselldemallorca.cat


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.