Participeu en el projecte Museu al Carrer

Participeu en el projecte Museu al Carrer 31/03/2021

Museu al Carrer és un projecte del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) que vol inventariar, georeferenciar i posar en valor el patrimoni de la societat industrial que es conserva als pobles i ciutats de Catalunya. Es tracta d'una projecte col·laboratiu, que es construeix gràcies a les aportacions de la ciutadania, que són els ulls del projecte als paisatges i les poblacions del país. 

En aquest sentit, es volen recopilar elements com ara antigues carreteres, benzineres i estacions de trens, rètols publicitaris i de senyalització, comerços tradicionals, elements de patrimoni ferroviari o plaques de senyalització de riuades que s'englobin dins d'aquests cinc àmbits: el transport i les comunicacions; la publicitat i la informació; el comerç; el lleure, i les ciències aplicades.

Museu al carrer proposa anar pel carrer, passejar pel territori, a la descoberta de la ingent petjada que el patrimoni de la societat industrial ha deixat en el nostre paisatge. 

En aquest context i aprofitant les vacances de Setmana Santa, des de Museu al carrer us proposen fotografiar els vestigis de la societat industrial que trobeu i totes aquelles persones o entitats que vulguin contribuir al projecte poden fer arribar les fotografies i informació dels elements a través del formulari del web del projecte o de les xarxes socials Twitter i Instagram amb l'etiqueta #museualcarrer.

A la seva pàgina web trobareu un fons consultable de 1516 elements inventariats: https://mnactec.cat/museualcarrer/ca/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.