Crida per participar al 2n Congrés Català d'Antropologia

Crida per participar al 2n Congrés Català d'Antropologia 31/03/2021

L'Institut Català d'Antropologia presenta la primera circular del 2n Congrés Català d'Antropologia que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de gener de 2022 a Girona.

L'ICA publica la primera circular on s'obre el període per l'enviament de propostes de Simposis i Activitats per al CoCA. 

L'objectiu del Congrés és crear un punt de trobada de l'Antropologia Social i Cultural a Catalunya que generi vincles i sinergies entre els antropòlegs i les antropòlogues per tal de reforçar complicitats i garantir la consolidació d'un àmbit professional i de recerca.

El Congrés pretén contribuir a la promoció i la difusió de l'Antropologia a Catalunya i actuar com a una plataforma per donar visibilitat a la nostra disciplina. Us convidem a participar en el debat i la reflexió conjunta.

Podreu participar enviant propostes de simposis, comunicacions, pòsters i material audiovisual. A més, també hi ha la possibilitat de presentar altres propostes d'activitats.

S'acceptaran propostes de Simposi relacionades amb qualsevol àmbit de la disciplina. Cada proposta haurà d'incloure:

  1. Títol
  2. Resum de 250 paraules
  3. Noms de les coordinadores o coordinadors del Simposi, adreça electrònica i institució de procedència
  4. Proposta de Simposi: delimitació del tema, breu panoràmica del camp i bibliografia (fins a 1.500 paraules)

A més, també s'obre una convocatòria per a la presentació de propostes d'espais transversals i altres formes de participació. Cada proposta haurà d'incloure:

  1. Títol
  2. Resum de 250 paraules
  3. Noms de les coordinadores o coordinadors de l'Activitat, adreça electrònica i institució de procedència
  4. Proposta de l'Activitat: delimitació del tema, estructura de l'activitat, durada, necessitats específiques (espai, recursos...) i bibliografia, si es considera necessària (fins a 1.500 paraules)

En aquest context, totes les persones interessades en participar al CoCA podeu presentar les vostres propostes fins al 30 d'abril de 2021 omplint el formulari següent: https://coca.antropologia.cat/participacio/crida-a-propostes/ 

Posteriorment es notificarà l'acceptació de les propostes amb data límit el 17 de maig de 2021.

Al document adjunt a aquesta notícia podeu veure la primera circular i a més teniu tota la informació sobre el 2n Congrés Català d'Antropologia al seu web: https://coca.antropologia.cat/ 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.