Nova convocatòria de subvencions per a les entitats de l'OPEI 2021

Nova convocatòria de subvencions per a les entitats de l'OPEI 2021 24/03/2021

El passat 15 de març es va publicar al DOGC la convocatòria de subvencions per a les entitats que formen part de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Es tracta d'una convocatòria de subvencions promoguda pel Departament de Cultura i l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.

Són subvencions per contribuir al finançament d'activitats que fomentin la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni etnològic de Catalunya.

Tipologia d'activitats subvencionables

  • Les activitats d'identificació, captació, assessorament i coordinació d'iniciatives i projectes d'interès etnològic, tant en l'àmbit territorial català com en l'àmbit temàtic específic de l'entitat.
  • Les activitats que estimulen i potencien la recerca etnològica a Catalunya o dins l'àmbit temàtic específic de l'entitat.
  • Les activitats i projectes que fomentin el treball en xarxa comú.
  • Les activitats de difusió del patrimoni etnològic.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Totes les entitats que formeu part de l'OPEI teniu fins al dilluns 12 d'abril de 2021 per presentar els vostres projectes. 

Trobareu tota la informació d'aquesta subvenció al següent enllaç: https://tuit.cat/loOqH


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.