La consellera de Cultura presenta les línies estratègiques del Pla de reactivació de la Cultura Popular

La consellera de Cultura presenta les línies estratègiques del Pla de reactivació de la Cultura Popular 17/03/2021

El passat dijous 11 de març de 2021, la consellera de Cultura, l'Hble. Sra. Àngels Ponsa, va presentar el Pla de reactivació de la Cultura Popular, acompanyada de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme, la Sra. M. Àngels Blasco.

La consellera Ponsa ha afirmat que "Catalunya no seria el mateix sense les 5.000 associacions de cultura popular i el mig milió de persones que les fan créixer mentre en gaudeixen".

En aquest context, el Govern de Catalunya ha treballat estretament amb les entitats i el sector per traçar un pla específic per a la reactivació de la cultura popular, un pla dinàmic i compartit, amb la implicació d'universitats, federacions, associacions, entitats i fires estratègiques del país.

Les 5 línies estratègiques del pla són:

  1. Suport econòmic: el Departament de Cultura invertirà 2.150.000 euros el 2021 en noves línies d'ajuts per al foment de la cultura popular i el patrimoni etnològic, amb la possibilitat d’augmentar algunes de les línies en els propers anys.

  2. Dates claus: visibilització de la cultura popular.

  3. Pla de formació: introducció del format híbrid presencial i telemàtic, increment de l'oferta adreçada a entitats, gestors culturals i administració local i coordinació de l'oferta amb altres agents.

  4. Innovació i recerca.

  5. Comunicació: campanyes en cooperació institucional interdepartamental.

Teniu tota la nota de premsa a l'enllaç següent: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/400087/ponsa-el-pla-reactivacio-cultura-popular-imprescindible-salut-individual-collectiva-del-pais

A més, adjunt a la notícia trobareu el Pla de reactivació de la Cultura Popular complet.

 

Imatge: l'Hble. Sra. Àngels Ponsa, acompanyada de la Sra. M. Àngels Blasco, presentant el Pla de reactivació de la Cultura Popular. Font: Govern de la Generalitat de Catalunya [en línia]. https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/400087/ponsa-el-pla-reactivacio-cultura-popular-imprescindible-salut-individual-collectiva-del-pais 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.