L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” al museu de la Garrotxa d’Olot

L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” al museu de la Garrotxa d’Olot 17/03/2021

La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) organitzen l'exposició itinerant "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya".

En aquest cas, l'Observatori del Paisatge de Catalunya s'ha encarregat de l'arribada de l'exposició a Olot i es podrà visitar a la a la Sala 15 de l'Hospici del Museu de la Garrotxa (C. Hospici, 8), del 20 de març al 2 de maig de 2021.

La inauguració es portarà a terme el dissabte 20 de març, a les 12 hores, a la Sala 15 de l'Hospici (C. Hospici, 8) a Olot. L'activitat és gratuïta, tot i que l'aforament màxim serà del cinquanta per cent seguint les instruccions del Procicat. 

L'exposició segueix el seu recorregut d'itinerància per arreu de Catalunya. Anteriorment es va fer al Centre d'interpretació de la pedra seca de Torrebesses (Segrià), al Centre d'Estudis de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Centre d'Interpretació de la Serra de Montsià (Montsià), al Museu de les Terres de l'Ebre (Montsià), a la Societat l'Amistat de Cadaqués (Alt Empordà), al Casino Centre Cultural / Casa Lluvià (Bages), al Centre Cívic de La Societat de Bonastres (Baix Penedès) i a la seu de la Fundació el Solà (la Fatarella).

A continuació està previst que vagi durant el 2021 a: La Bisbal del Penedès (Baix Penedès), Tortosa (Baix Ebre), Sant Fruitós de Bages (Bages), Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), l’Arboç (Baix Penedès), Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà), Ulldemolins (Priorat), Sitges (Garraf), Mont-roig del Camp (Baix Camp), Móra la Nova (Ribera d’Ebre), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i Girona (Gironès).

A més a més, el catàleg ja està publicat i es troba a la venda a través de l'enllaç següent: https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Podeu veure tota la informació sobre l'exposició itinerant al següent enllaç: "Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya"


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.