L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VIII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2021

L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VIII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus 2021 10/03/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) convoquen la vuitena edició de la Beca de recerca històrica «Terra d’Ateneus» 2021, la qual compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i d’Arç cooperativa.  

Aquest ajut, dotat amb 3.000 euros i l'edició de l'estudi en una col·lecció vinculada a aquesta beca, vol incentivar l'elaboració de projectes centrats en l'estudi de la repercussió social de l'associacionisme cultural ateneístic en algun indret de l'àmbit català i des del punt de vista històric.

La convocatòria està oberta a totes les persones investigadores de centres d'estudis locals i comarcals que presentin de forma individual o col·lectiva una proposta que s’adeqüi a les bases.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el divendres 14 de maig de 2021.

El veredicte es farà públic la segona quinzena de juny de 2021, mentre que el termini per a la realització del treball serà entre juliol de 2021 i juliol de 2022.

Segons les bases, la proposta haurà d'incloure l'estudi, com a mínim, de 2 ateneus i la seva incidència en el context cultural. A l'hora de puntuar els treballs presentats es tindran en compte criteris com l'interès científic del projecte, la metodologia de treball i l'historial científic dels sol·licitants i es donarà preferència als estudis de territoris i ateneus que estiguin federats i als que tractin temes inèdits en la zona escollida.

Podeu consultar les bases d'aquesta nova convocatòria a l’enllaç següent: https://www.irmu.org/irmu/call/246

A més, adjunt a la notícia trobareu tota la informació de la convocatòria.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.