El 2n Congrés de la Jota al programa “Mans”

El 2n Congrés de la Jota al programa “Mans” 24/02/2021

El passat dissabte 20 de febrer, el programa de ràdio "Mans" va fer difusió del 2n Congrés de la Jota als territoris de parla catalana, que es portarà a terme els dies 21, 22 i 23 de maig de 2021 a Falset, la capital del Priorat.

El 2n Congrés està organitzat de manera conjunta entre la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Falset.

Durant aquesta part del programa intervingué la directora de l'IRMU, M. Carme Jiménez, que explicà com es va decidir organitzar el segon congrés en bona part gràcies a l'èxit que tingué el primer congrés i, a més, ens avançà algunes de les activitats complementàries que tindran lloc en el marc del Congrés a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021.

"El cap de setmana del 14 al 16 de maig tindrà lloc a Tortosa una conferència sobre els aspectes històrics de la jota, l'espectacle «Les follies de la jota», de la Companyia Xuriach, i un campus"

Cada dissabte a partir de les 6 hores el programa Mans (El Suplement), de Catalunya Ràdio, ofereix les principals novetats entorn a la cultura popular i durant una hora es presenten les millors propostes per viure l'arrel.

Podeu recuperar la part del programa sobre el congrés al següent enllaç: https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/mans/el-congres-de-la-jota-anuncia-la-segona-edicio-malgrat-la-pandemia/audio/1093226/

També podeu seguir el seu podcast del programa a través de les principals plataformes. Tota la informació: https://www.ccma.cat/catradio/mans/

 

Fotografia: Festa de Sant Gregori, Santa Bàrbara (2009). Font: Mariano Cebolla. Fons: IRMU.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.