Cicle de conferències "Una vall... monumental"

Cicle de conferències "Una vall... monumental" 23/02/2021

El Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca convida a assistir a les quatre conferències que tindran lloc en el marc del cicle de conferències "Una vall... monumental!", organitzades per l'Associació de Veïns d'en Bas, amb el suport del PEHOC, l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, La Vall d'en Bas Educa i Can Trona.

Aquest cicle té com a objectiu principal analitzar el patrimoni monumental de la Vall d'en Bas. D'aquesta manera, aquestes conferències ens permetran entendre la realitat del patrimoni arquitectònic i artístic del municipi al llarg de la seva història.

Les conferències es portaran a terme un divendres de cada mes al Centre de Cultura i Natura de Can Trona, amb aforament limitat.

Per tal d'assistir presencialment cal la reserva prèvia a www.cantrona.cat o bé a www.vallbas.cat (inscripcions fins a les 15 hores del mateix dia).

A més, també es podrà seguir cada conferència en streaming a través del canal de Youtube de Can Trona.

El passat divendres 19 de febrer es va portar a terme la primera conferència: "Temps de vescomptes: esglésies i castells romànics i gòtics", a càrrec de Miquel Àngel Fumanal, qui va parlar sobre els edificis de l'època del Vescomtat de Bas. Podeu recuperar la conferència sencera a l'enllaç següent: https://youtu.be/uumUx9a5NjU

Les properes conferències programades són:

  • Divendres 14 de març a les 19.30 h: "Tots els pobles: formació i evolució de places i nuclis urbans en època moderna", a càrrec de Xavier Solà Colomer.

  • Divendres 9 d'abril a les 19.30 h: "Esglésies parroquials i masos, s. XVI – XVIII", a càrrec de Maria Garganté Llanes.

  • Divendres 14 de maig a les 19.30 h: "Retalls del renaixement i el barroc a la Vall", a càrrec de Francesc Miralpeix Vilamalla.

Podeu estar informats de les darreres activitats i notícies del PEHOC a través de la seva pàgina de Facebook.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.