Finestres al Territori. VIII Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l’Ebre. Collita 2020

Finestres al Territori. VIII Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l’Ebre. Collita 2020 23/02/2021

El pròxim dijous 25 de febrer, a les 18.30 h, s'acollirà una nova edició de les Finestres al Territori. VIII Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l'Ebre. Collita 2020 en format virtual. 

Podreu seguir l'activitat a través del canal de Youtube de l'IRMU, a l'enllaç següent: https://youtu.be/B_PFT29BCTY 

Aquesta activitat anual, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i per la Biblioteca Pública de Tarragona amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, servirà per a presentar tres articles destacats de tres publicacions realitzades per diferents centres i instituts d’estudis locals i comarcals tant del Camp de Tarragona com de les Terres de l'Ebre. A través d'aquestes revistes s'obriran les finestres a un debat sobre la cultura i la recerca local i comarcal feta en aquests dos territoris. Els organitzadors recorden que són precisament aquestes publicacions les que recullen i permeten donar a conèixer el treball i les notícies culturals de l'àmbit més local que realitzen els centres d'estudis.

Així doncs, el pròxim dijous, es presentaran un total de 4 revistes del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, fent especial esment a un article concret de cada publicació, els quals són:

  • "Les exposicions d'indumentària al Museu de la Vila (1974-1993)", de La Resclosa 24, a càrrec de Rosa Figueras Martín del Centre d'Estudis del Gaià.

  • "Minyones en el món rural camp tarragoní del primer terç del s. XIX", de Lo Floc 232, a càrrec de Josep M. Grau i Pujol del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

  • "La professora Sofia Mata i l'art d'estimar el patrimoni, la documentació i la docència", de l'Aplec de treballs 38, a càrrec d'Anna Isabel Serra Masdeu i amb la participació de la professora Sofia Mata de la Cruz del Centre d'Estudis de la Conca de Barberà.

  • "Proposta de model 3D interpretatiu de l'entrada a la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles (Tivissa, Ribera d'Ebre)", de la Miscel·lània del CERE 30, a càrrec de Ramon Gironès Blanch del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre.

Cal recordar que totes aquestes publicacions es poden consultar a text complet a:  https://www.raco.cat/.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.