Cicle de xerrades “Cinc cèntims de creació local”

Cicle de xerrades “Cinc cèntims de creació local” 17/02/2021

El Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles organitza el cicle de xerrades "Cinc cèntims de creació local". Parlem d'arquitectes i ciutat: Francesc Figueras, Jordi Masgrau, Jeroni Moner i Josep Riera, que es portarà a terme tots els dimarts del mes de febrer de 2021, a les 20 hores, a l'Auditori de Banyoles. Marc Riera i Pau Sarquella, arquitectes, han actuat com a comissaris i conductors.

Al llarg del mes de febrer s'ha realitzat aquest cicle de xerrades amb la finalitat de donar a conèixer autors i autores, artistes i personatges vinculats a Banyoles i al Pla de l’Estany, a partir de converses entre persones coneixedores de la seva tasca.

El proper dimarts, 23 de febrer a les 20 hores, es portarà a terme la darrera xerrada i estarà dedicada a Josep Riera Micaló. Les converses tractaran el tema de l'arquitectura, l'urbanisme i la cultura. En parlaran. Doli Guix, Frederic Cabré i Joan Solana.

En aquest cicle de xerrades l'eix vertebrador ha estat l'arquitectura i, en conseqüència, s'han treballat les figures de quatre arquitectes destacats de la història recent de Banyoles i s'ha aprofundit en els seus principals projectes. Així doncs, s'han preparat les xerrades sobre: Francesc Figueras de Ameller, Jordi Masgrau Boschmonar, Jeroni Moner Codina i Josep Riera Micaló.

Aquestes xerrades representen la tercera edició d'aquest cicle que reivindica la producció cultural de la comarca del Pla de l'Estany en diferents àmbits i promociona el coneixement dels autors propis del territori.

Entrada lliure amb retirada prèvia d’entrada a:

  • A través del web banyoles.cat

  • A l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, mitjançant cita prèvia a banyoles.cat o trucant al 972 57 00 50

  • Retirada el mateix dia de la sessió. En cas que quedin entrades, es podran retirar una hora abans de l'inici de les xerrades a la taquilla de l'Auditori de l'Ateneu.

Per conèixer els principals projectes dels quatre protagonistes, el cicle acabarà amb una visita guiada el dissabte 6 de març. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: biblioteca@ajbanyoles.org o bé a 972 57 16 02.

Teniu el programa del cicle complet adjunta a la notícia.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.