El CoNCA obre un qüestionari per valorar l’impacte de la covid-19 en el sector cultural català

El CoNCA obre un qüestionari per valorar l’impacte de la covid-19 en el sector cultural català 17/02/2021

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha iniciat l'elaboració de l'Informe anual sobre l'estat de la cultura i de les arts de 2020, que enguany es vol presentar al mes de juny.

No hi ha cap dubte que l'any 2020 quedarà marcat per la crisi de la covid-19 i les repercussions socials i econòmiques que està generant.

A hores d'ara és difícil preveure cap a on ens portaran les transformacions que s'estan implementant, però des del CoNCA demanen la participació general en l'anàlisi sobre l'afectació de la crisi al sector cultural, amb l'objectiu de definir un conjunt de mesures en l'àmbit de la política cultural que ajudin a sortir d'aquesta situació amb un sector cultural i artístic esforçat.

Aquesta participació és de dos punts:

  • En primer lloc, adjunt a la notícia trobareu un qüestionari amb vuit preguntes sobre l'afectació de la covid-19 en el vostre sector, les perspectives de futur, l'impacte de la digitalització i l'actuació de les administracions públiques davant la crisi generada. Aquest document cal retornar-lo omplert abans del 26 de febrer per correu electrònic a: estudi.conca@gencat.cat

  • En segon lloc, teniu una enquesta oberta a tots els creadors, artistes i treballadors de la cultura, així com a empreses, institucions i organitzacions culturals, marcada per preguntes sobre l'afectació personal provocada per la situació que estem vivint. L'enquesta romandrà oberta fins el proper 12 de març. Enquesta: https://www.surveymonkey.com/r/CoNCA_InfAnual2020

Les respostes individuals i de les associacions representatives del sector cultural han de donar una visió de conjunt de l'afectació dels sectors artístics i culturals per poder dissenyar recomanacions en l’àmbit de la política cultural que ens ajudin a afrontar els reptes que tenim al davant. Per aquest motiu, es demana la màxima difusió possible.

Si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos per correu electrònic a l'Àrea de Coneixement del CoNCA: estudis.conca@gencat.cat.

Per més informació: https://conca.gencat.cat/ca/detall/noticia/Noticia_questionari_nforme_Anual_2020

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.