L’IRMU contracta dos tècnics de gestió cultural gràcies al programa de Garantia Juvenil

L’IRMU contracta dos tècnics de gestió cultural gràcies al programa de Garantia Juvenil 09/02/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) ha contractat dos joves en pràctiques gràcies al programa europeu de Garantia Juvenil gestionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Es tracten de Marc Montany, graduat en història, màster en relacions internacionals i màster europeu regional en democràcia i drets humans al sud-est, i de Ernest Cabré, graduat en geografia i ordenació del territori i màster universitari i planificació del turisme. Tots dos, de Tortosa i l'Argentera respectivament, cobriran per un període de 6 mesos i en jornada completa dues places de tècnics de gestió cultural, en projectes impulsats per l'IRMU i es formaran en gestió i funcionament d'una fundació cultural.

La Garantia Juvenil a Catalunya és un programa europeu cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del SOC i pel Fons Social Europeu 2014-2020, que pretén facilitar l'accés als joves al mercat laboral. Aquest programa està adreçat a les persones desocupades entre 16 i 29 anys, amb títols de grau mitjà, grau superior o universitaris, amb l'objectiu de reduir-hi l'atur juvenil i proporcionar experiències laborals de qualitat.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.