Obertes les convocatòries de les beques i els premis del CERE 2021

Obertes les convocatòries de les beques i els premis del CERE 2021 09/02/2021

Aquest 2021 el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre ha continuat amb la seva tasca de promotor de l'estudi de la Ribera d'Ebre i en aquest context ha convocat les seves principals línies de beques i premis anuals. 

 

XVIII Convocatòria de beques del CERE 2021

Ja s'ha publicat la convocatòria de bases per a la concessió de beques per a l'any 2021, del CERE, amb el suport del Consell Comarcal.

L'objectiu principal és promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment dels valors culturals, científics i artístics de la Ribera d'Ebre.

La quantia de les beques serà de 700 euros per als socis del CERE i de 400 euros per als no socis.

Termini: 30 d'abril de 2021.

Podeu consultar les bases de la beca a: https://www.irmu.org/centers/call/240

Teniu més informació al web del CERE: https://riberadebre.org/3028-2/

 

XX Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila

Es convoca la vintena edició del Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila, una edició destacada tant per la numeració com, encara més, pel fet que fa poques setmanes de la commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la mort del president honorari del CERE.

La data final de recepció d'originals serà el 30 d'abril de 2021.

Si la situació ho permet, l'obra guanyadora serà presentada, ja editada, a finals d'enguany en una cerimònia presencial.

El premi té una dotació de 2.500 euros i la publicació de l'obra dins la col·lecció Daliner del CERE.

Podeu consultar les bases de la beca a: https://www.irmu.org/centers/call/242

Teniu més informació al web del CERE: https://riberadebre.org/convocada-la-xxa-edicio-del-premi-dassaig-artur-blade-i-desumvila/

 

XII premi de Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre

Ja s’han fet publiques les bases del XII Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre que convoca anualment el CERE.

Com cada any, es podran presentar al concurs treballs de recerca realitzats durant el curs acadèmic vigent (2020-2021) que siguin d'una temàtica relacionada amb la nostra comarca. Tal com s'especifica a les bases, es valorarà "la contribució a la millora del coneixement d'aspectes relacionats amb el territori de la Ribera d'Ebre, tant en l'àmbit local com comarcal".

El termini final d'admissió de treballs serà el proper 10 de març a les 23.59 hores i es podran fer arribar digitalment a la seu del CERE, a través de correu electrònic.

El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250 euros i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant dos anys. Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran una beca de 50 euros i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant dos anys.

Els treballs finalistes i el guanyador es publicaran a la web del CERE per facilitar-ne la consulta. Podeu accedir als treballs guanyadors de les edicions anteriors a l’apartat "Publicacions" de la pàgina web.

Podeu consultar les bases de la beca a: https://www.irmu.org/centers/call/241

Teniu més informació al web del CERE: https://riberadebre.org/convocada-la-xii-edicio-del-premi-de-treball-de-recerca-de-batxillerat-sobre-la-ribera-debre/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.