La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya visita el Centre de Lectura de Reus

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya visita el Centre de Lectura de Reus 26/01/2021

L'Hble. Sra. Àngels Ponsa i Roca, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va visitar el passat dimecres 20 de gener el Centre de Lectura de Reus.

Al llarg de la jornada la consellera va recórrer diferents indrets del nostre territori i pel matí va estar al Priorat, on es va reunir amb els alcaldes de Falset i Porrera, amb l'objectiu de donar suport als ajuntaments i als equipaments afectats pel temporal Filomena. Va visitar l'espai museístic del Castell de Falset, així com el Celler Vall Llach de Porrera i, finalment, la Cartoixa d'Escaladei. 

Per finalitzar la jornada, la consellera va visitar el Centre de Lectura de Reus, on es va reunir amb el president de la institució, Lluís Miquel Pérez. Va visitar la biblioteca del Centre de Lectura, que es destaca com una font de cultura per a Reus, amb un fons de 200.000 volums, entre els que hi ha 20 incunables. 

Finalment, la consellera ha destacat el valor del Centre de Lectura del qual destaca que és un referent en molt àmbits de la cultura. 

 

Fotografia: L'Hble. Sra. Àngels Ponsa al Centre de Lectura de Reus. Font: Twitter. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya [en línia] https://twitter.com/cultura_cat/status/1351938059688955905/photo/3 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.