Convocatòria de premis de l’IDECO Horta Sud i de l’IEVA

Convocatòria de premis de l’IDECO Horta Sud i de l’IEVA 26/01/2021

Des de la Federació d'Institut d'Estudis del País Valencià es fa ressò a la convocatòria dels premis de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Horta Sud i de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

Per una banda, s'han fet públiques les bases del XXV Premi d'Investigació de l'Horta Sud 2021, que convoca l'IDECO Horta Sud amb l'objectiu de fomentar la investigació i el coneixement de la comarca en tots els àmbits.

Aquest premi s'atorga al millor projecte d'investigació inèdit en qualsevol de les disciplines científiques i consisteix en una beca de 2.000 euros per a la investigació.

El treball guanyador serà publicat per l'IDECO Horta Sud. 

El termini de presentació dels projectes és fins a l'1 d'octubre de 2021

Podeu consultar les bases al següent enllaç: http://www.idecohortasud.org/2021/01/18/xxve-premi-dinvestigacio-de-lhorta-sud-2021/ 

 

Per altra banda, l'IEVA ha convocat la tercera edició del premi al millor Treball Final de Grau que centri la seva investigació en aportar nous coneixements en qualsevol de les vessants relatives a la Vall d'Albaida i que s'hagi portat a terme dins de la programació ordinària dels estudis que s'estiguin cursant. 

El premi per al guanyador està dotat de 800 euros

Pot participar tot l'alumnat que hagi presentat el TFG dins la normativa universitària. 

La convocatòria està oberta a alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d'investigació tingui relació amb la Vall d'Albaida. 

El termini de presentació dels treballs s'acaba el 24 d'octubre de 2021.

Podeu consultar les bases al següent enllaç: https://ieva.info/?p=1449 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.