Calendari dels centres d'estudis 2021

Calendari dels centres d'estudis 2021 19/01/2021

Enguany, l'Institut Ramon Muntaner ha tornat a editar el calendari dels centres d'estudis, en què s'inclouen les activitats organitzades per aquestes entitats que estan previstes per al 2021. Amb els anys, aquest calendari s'ha consolidat com una eina important per a les entitats, tant per donar difusió a les seves activitats com per facilitar-ne la programació al llarg de l'any. 

En aquesta ocasió, el calendari està dedicat a les activitats en format digital programades per centres d'estudis de diferents territoris durant el 2020.

L'any 2020 els centres d'estudis van haver d'adaptar la seva activitat a causa de la pandèmia i van incorporar l'entorn digital per tal de donar continuïtat als seus projectes i per a mantenir el contacte amb l'entorn cultural. 

El format digital ha donat com a resultat un canvi en la manera de portar a terme les activitats culturals. En conseqüència, un cop implementat aquest format servirà per complementar les activitats presencials que són un dels eixos principals d'acció dels centres d'estudis. 

El digital suma a l'activitat normal i multiplica la repercussió i les possibilitats de col·laboració.

Aquest calendari s'envia en paper als centres d'estudis, però també podeu consultar-ne el pdf al document adjunt a aquesta notícia. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.