Exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a la Fatarella

Exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a la Fatarella 19/01/2021

La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) organitzen l'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya".

L'exposició es podrà visitar a la seu de la Fundació el Solà (Carrer Solà, 23) a la Fatarella, del 21 de gener al 14 de març de 2021, amb l'horari: dimecres i dijous de 10.00h a 13.00h i de 15.30h a 17.00h. A més, els dissabtes 23 de gener i 20 de febrer es podrà visitar de 10.00h a 13.00h. 

Per visitar l'exposició cal prèviament enviar un correu a: elsola@fundacioelsola.org o bé trucar al 977413902.

La inauguració, que estava prevista per portar-se a terme el dijous 21 de gener, s'ha hagut de posposar fins a nou avís degut a les mesures presses en el context de la pandèmia. 

L'exposició segueix el seu recorregut d'itinerància per arreu de Catalunya. Anteriorment es va fer al Centre d'interpretació de la pedra seca de Torrebesses (Segrià), al Centre d'Estudis de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Centre d'Interpretació de la Serra de Montsià (Montsià), al Museu de les Terres de l'Ebre (Montsià), a la Societat l'Amistat de Cadaqués (Alt Empordà), al Casino Centre Cultural / Casa Lluvià (Bages) i al Centre Cívic de La Societat de Bonastres (Baix Penedès).

A continuació està previst que vagi a: Alcover (Alt Camp), Olot (Garrotxa), Tortosa (Baix Ebre), Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà), Sitges (Garraf), Móra la Nova (Ribera d'Ebre) i, finalment, Girona (Gironès).

A més a més, el catàleg ja està publicat i es troba a la venda a través de l'enllaç següent: https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Podeu veure tota la informació sobre l'exposició itinerant al següent enllaç: "Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya"

També podeu accedir al web de la Fundació el Solà per conèixer les novetats de l'entitat.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.