Nova edició de l’exposició de projectes de centres d’estudis al Recercat: crida a la participació

Nova edició de l’exposició de projectes de centres d’estudis al Recercat: crida a la participació 19/01/2021

S'obre el termini per presentar propostes de projectes per a l'elaboració dels pòsters que s'exposaran en l'interior de la carpa de la XVIIa edició del Recercat els dies 7, 8 i 9 de maig a Tortosa.

L'objectiu d'aquesta mostra és donar visibilitat i posar en valor la recerca i transmissió de coneixement que es realitza des dels centres d'estudis.

Des de l'Institut Ramon Muntaner tornem a oferir als centres d'estudis la possibilitat d'enviar-nos informació del projecte vinculat a l'entitat que se seleccioni, per tal que des de l'IRMU produïm uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l'interior de la carpa del Recercat. Un cop finalitzi la jornada, els centres d'estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la propera edició.

Els centres d'estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l'IRMU un document de Word en què s'hi indiqui el títol del projecte, la descripció (d'un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d'aparèixer. El text haurà d'haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades en realitzar aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l'adreça info@irmu.org abans del dilluns 22 de febrer de 2021.

Aquesta convocatòria està oberta a tots els centres d'estudis i no té cap cost per a les entitats.

A l'enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/7 podeu consultar els pòsters de projectes de centres d'estudis que es van presentar en les edicions anteriors. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.