XVI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat) 2021

XVI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat) 2021 14/01/2021

La Fundació Ernest Lluch i la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, amb el propòsit comú d'incentivar la recerca en l'àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen el XVI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques al millor treball de Recerca de Batxillerat (2021). 

Aquest premi s'atorga al millor treball de recerca desenvolupat en l'àmbit de les Ciències Socials i Polítiques presentat durant el present curs acadèmic 2020-2021, en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya, i té una dotació de 700 euros pel treball premiat i de 100 euros per a cadascun dels accèssits que es concedeixin. 

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dilluns 26 d’abril de 2021 (inclòs).

És obligatori omplir el Formulari Inscripció Online per presentar-se al concurs.

El premi i, en el seu cas, les mencions honorífiques, es lliuraran a la seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el divendres 21 de maig de 2021.

Podeu accedir a les bases d'aquest premi en el document adjunt a aquesta notícia. 

Atesa la situació d'excepcionalitat generada per la COVID-19, en cas que les autoritats sanitàries ho desaconsellin, l'acte se celebrarà en format virtual.

Per més informació: http://www.fundacioernestlluch.org/ 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.