L'Associació El Llibre de la Vida presenta el taller virtual "Dolços Records"

L'Associació El Llibre de la Vida presenta el taller virtual "Dolços Records" 14/01/2021

L'Associació El Llibre de la Vida presenta el taller virtual "Dolços Records" sobre els records de les pastisseries de Terrassa. 

L'elecció d'aquesta temàtica ofereix la possibilitat a tothom de recordar les pastisseries d'antany, quin tipus de pastissos es feien, qui tipus de pastís es comprava per cada festa: el volant de Sant Cristòfol, el tronc de Nadal, els tortells dels diumenges, les garlandes pel dia de la Palma, etc.

L'objectiu d'aquesta activitat és disposar d'una eina virtual que ajudi a estimular els records de les persones grans sense necessitat d'assistir presencial al taller i que es pugui treballar tant des de casa com des dels casals, centres cívics, biblioteques, llars, etc.

Els participants del taller poden fer arribar els propis records, fotografies, etc. a: info@llibredelavida.com

Aquest taller compta amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció de la Gent Gran de l'Ajuntament de Terrassa.

Podeu veure el vídeo i estimular els vostres records aquí: https://youtu.be/nrSdvaWk8e4

A més, podeu trobar una presentació dels tallers on-line que des de l'Associació El Llibre de la Vida tenen en funcionament i dels propers que s'estan preparant: https://www.flipsnack.com/F9D7C7FF8D6/presentaci-videos-interactius-associaci-llibre-de-la-vida.html 

També podeu veure les novetats per al curs 2021: https://www.flipsnack.com/F9D7C7FF8D6/presentaci-associaci-llibre-de-la-vida-2021.html

Per més informació: https://llibredelavida.wordpress.com/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.