Taller virtual "El patrimoni immaterial al Camp i al Priorat"

Taller virtual "El patrimoni immaterial al Camp i al Priorat" 11/01/2021

La Biblioteca Pública de Tarragona, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner, organitzen el taller virtual "El patrimoni immaterial al Camp i al Priorat", que es portarà a terme entre els mesos de gener i març del 2021.

Aquest taller pretén acostar-nos al ric patrimoni immaterial que caracteritza el Camp i el Priorat des de diferents vessants. Es tracta de recórrer un camí basat en coneixements i experiències que ens mostraran tot allò que els nostres avantpassats ens han transmès de generació en generació, passant per costums, creences, danses o el foc.  En definitiva, una proposta que desvetlla un ventall d’elements que han donat sentit d'identitat i continuïtat a aquest territori.

El taller estarà a càrrec de Raquel Ferret, filòloga catalana i gestora cultural. Actualment, vicepresidenta i coordinadora del Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria de Carrutxa. Ha realitzat tasques d'investigació, documentació i també treballa com a guia turística mostrant el patrimoni material de diferents municipis del Baix Camp, la Ribera d'Ebre i el Priorat.

Programació: 

 • GENER

  Què és el patrimoni immaterial?
  El folklore oral: la literatura popular, el cançoner, el llegendari...

 • FEBRER

  La vida quotidiana i la festa.
  Els costums a la vida quotidiana, la gastronomia, el cicle de l’any...

 • MARÇ

  Música, dansa i teatre.

La inscripció al taller és gratuïta però les places són limitades. Us podeu inscriure a través de l'enllaç següent: https://tfy.to/redirect.php?c=bibliotecatarragona&g=tarragona 

Aquest taller virtual el podreu gaudir des de casa a través de la plataforma Tellfy, una app de comunicació instantània que garanteix la privacitat de les teves dades personals.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.