FedinesPV inaugura l'exposició Patrimoni contra les cordes

FedinesPV inaugura l'exposició Patrimoni contra les cordes 18/12/2020

La Federació d'Instituts d'Estudis del País Valencià ha organitzat l'acte d'inauguració de l'exposició "Patrimoni contra les cordes" per al divendres 18 de desembre a les 19.00h al Castell d'Alaquàs (C. Pare Guillem, 2), seu de l'entitat. 

L'acte d'inauguració se celebrarà a la Sala de la Xemeneia i es comptarà amb la presència de l'alcalde d'Alaquàs Toni Saura, del subdirector general del Llibre, Arxius i Biblioteques Vicent Moreno, de la directora de l'IRMU M. Carme Jiménez, del president de la CCEPC Josep Santesmases, del president de l'IDECO Horta Sud Alfred Ramos i del president de la mateixa Federació Josep V. Frechina.

A banda de presentar l'exposició, es farà un reconeixement a l'IDECO Horta Sud pel premi Recercat, que han rebut enguany, en el marc de les jornades del Recercat en format virtual. 

L'exposició és una de les principals iniciatives de la FedinesPV i s'ha realitzat amb la col·laboració dels centres d'estudis locals i comarcals. Aquest exposició és el fruit de dos anys de feina i s'ha muntat al primer pis del pati interior del Castell d'Alaquàs. 

Per assistir a la inauguració i per mantenir l'aforament de seguretat, cal confirmació prèvia al correu de la FedinesPV: federacioidecos@gmail.com

Per altra banda, tot i que la inauguració oficial serà aquest divendres, l'exposició no s'obrirà al públic fins al 16 de gener, per respectar les normes sanitàries del Castell d’Alaquàs. I a partir del 30 de gener, ja començarà a rodar pel territori.

A més, podeu visualitzar la presentació de l'exposició en l'àmbit del Recercat 2020: https://youtu.be/C-Fk4DJhdEQ

Teniu tota la informació sobre l'exposició al web de FedinesPV: https://tuit.cat/YdJ0h 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.