Taller virtual "El patrimoni cultural immaterial a les Terres de l'Ebre"

Taller virtual "El patrimoni cultural immaterial a les Terres de l'Ebre" 25/11/2020

L'Institut Ramon Muntaner i la Biblioteca Pública de Tarragona organitzen el taller virtual "El patrimoni cultural immaterial a les Terres de l'Ebre", que es portarà a terme durant el mes de desembre. 

En aquest taller, ens endinsarem en les manifestacions culturals ebrenques a través de l'IPCITE (Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l'Ebre), per conèixer com es construeix una de les eines de salvaguarda d'aquest patrimoni. També ens aproparem als textos fonamentals de la Convenció per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de la UNESCO i reflexionarem sobre les idees que s'hi exposen.

El taller estarà a càrrec d'Íngrid Bertomeu Cabrera, antropòloga i investigadora del grup de recerca UNESCOMED Càtedra del Diàleg Intercultural del Mediterranim, especialista en patrimoni cultural immaterial i arquitectura tradicional, corresponsable de projectes de gestió del patrimoni a l'empresa Ínclita Cultura i membre del Consell Català de l'Etnologia.

Aquesta activitat es desenvoluparà per mitjà de la dinàmica següent: 

  • Per una banda, es duran a terme dues sessions virtuals. La primera trobada de treball serà el dimecres 16 de desembre a les 18 hores. Mentre que el tancament i conclusió del taller serà el dimecres 30 de desembre a les 18 hores.

  • Per altra banda, els participants aniran rebent, al llarg del mes, materials de lectura i recursos de consulta que serviran com a fil conductor de les trobades virtuals.

  • A més, al llarg de tot el mes, es generarà una dinàmica de feedback, mitjançant la qual els beneficiaris poden enviar reflexions, comentaris i dubtes que seran atesos per la moderadora del taller.

La inscripció al taller és gratuït però les places són limitades. Us podeu inscriure a través de l'enllaç següent: tfy.to/bibliotecatarragona/terresdelebre

Aquest taller virtual el podreu gaudir des de casa a través de la plataforma Tellfy, una app de comunicació instantània que garanteix la privacitat de les teves dades personals.

Imatge: Chapadillos Delta. Font: Fons IPCITE60007F08 - Ingrid Bertomeu.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.