Les 17es Trobades Culturals Pirinenques, dedicades a les aliances territorials pirinenques

Les 17es Trobades Culturals Pirinenques, dedicades a les aliances territorials pirinenques 24/11/2020

El dissabte 28 de novembre es durà a terme la dissetena edició de les Trobades Culturals Pirinenques, organitzades per una vintena de centres d'estudis i entitats culturals dels Pirineus, a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos d'Andorra la Vella (Plaça del Poble, s/n), en el Principat d'Andorra.

Aquesta edició també es podrà seguir via telemàtica per zoom, youtube i les xarxes socials de l'Institut Ramon Muntaner i de la Societat Andorrana de Ciències. 

En aquesta ocasió, la Trobada es dedicarà a les aliances territorials pirinenques. En aquest context, s'hi presentaran un total de dinou comunicacions dedicades a diferents temàtiques, les quals fan referència a les aliances territorials, com ara les relacions, agermanaments, acords entre diferents terrotoris i molt especialment el tema de diferents projectes de cooperació transfronterera, entre d'altres. 

La benvinguda de la jornada anirà a càrrec de Miquel Canturri i Campos, conseller de Cultura i de Promoció Turística d’Andorra la Vella. Mentre que la presentació de la jornada, així com la moderació de totes les conferències i presentacions anirà a càrrec d'Àngels Mach i Buch, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències.

A darrera hora del matí es presentaran les actes de l'edició anterior que es va dedicar als Pirineus marítims. 

Per assistir a la trobada mitjançant la plataforma Zoom cal inscriure's enviant un correu electrònic a: sac@andorra.ad 

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu el programa de les trobades.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.