Ja ha començat la Setmana de la Pedra Seca!

Ja ha començat la Setmana de la Pedra Seca! 24/11/2020

Des del dilluns 23 fins al 29 de novembre de 2020 es porta a terme la primera edició de la Setmana de la Pedra Seca. Aquest projecte es realitza per commemorar el 2on aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

El projecte "COL·LABORAxPAISATGE" és el principal impulsor de la Setmana de la Pedra Seca. Aquest projecte està impulsat per ADRINOC, amb l'assessorament de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura, de la Delegació del Govern a Itàlia, la Generalitat Valencia, el Govern d'Andorra, el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, el Parc Natural Regional del Pirineu Català, l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional i l'Institut Ramon Muntaner.

La primera #SetmanadelaPedraSeca ha arrencat amb més força que mai posant a l'ordre del dia la importància d'aquest patrimoni ancestral.

Finalment, l'agenda definitiva ha tingut una inscripció de 80 activitats provinents de tots els racons dels territoris de parla catalana. 

Tota la informació actualitzada de cada activitat, la podeu trobar a la web del projecte col·laboraxpaisatge a través de l'enllaç següent: bit.ly/3kooOPr 

En aquesta primera edició s'han inclòs tota mena d'activitats culturals com el #PremiPedraSeca, tallers, cursos, restauracions, voluntariats, taules, presentacions, conferències, online, exposicions, concurs i ajuts, rutes, ‍‍guiades, passeig, inauguracions, reptes, ioga, etc.

En aquest context, des de l'Institut Ramon Muntaner i en col·laboració amb l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional es portarà a terme la taula rodona "Memòria oral i l'art de la pedra seca".

Aquesta activitat es portarà a terme el dijous 26 de novembre de 2020 a les 19.00h en format virtual, mitjançant la plataforma Zoom. I comptarà amb la participació de Miquel Martí RomJulio Monfort i Celia Mallafré. Modera l'acte: Carles Barrull

Per tal d'assistir a l'activitat cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a: carles@irmu.org


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.