L'IRMU participa en la jornada : "Les eines i mètodes de recollida de la memòria oral" organitzada pel Consell Insultar de Mallorca en el marc del projecte d'Euroregió COPCADE

L'IRMU participa en la jornada : "Les eines i mètodes de recollida de la memòria oral" organitzada pel Consell Insultar de Mallorca en el marc del projecte d'Euroregió COPCADE 24/11/2020

El proper dijous, 26 de novembre de 2020, a partir de les 16.00 hores es portarà a terme la jornada tècnica en línia: "Les eines i mètodes de recollida de la memòria oral". 

Es tracta d'una sèrie de conferències que s'emmarquen en el projecte europeu «La cultura oral dels paisatges culturals agraris de l'Euroregió Pirineus Mediterrània», que compta amb la participació de l'Institut Ramon Muntaner, l'Euroregió Pirineus Mediterrània, el Consell de Mallorca, Prioritat i Ville de Roquefort.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Katia Fersing, representant de Le Saloir, de l'Ajuntament de Rocafort, Occitània.

Tot seguit cada soci del projecte presentarà la feina feta fins a l'actualitat sobre el projecte «La cultura oral dels paisatges culturals agraris de l’Euroregió Pirineus Mediterrània».

  • Presentació del soci de Mallorca, a càrrec de: Kika Coll, directora insular de Patrimoni; i Aina R. Serrano, coordinadora de la unitat del patrimoni historicoindustrial, del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. 

  • Presentació del soci de Catalunya, a càrrec de: M. Carme Jiménez, directora de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU); i Roser Vernet, coordinadora de l'entitat Prioritat.

  • Presentació del soci d'Occitània, a càrrec de: Katia Fersing, representant de Le Saloir, de l'Ajuntament de Rocafort.

A més de les presentacions, també es portaran a terme dos conferències: 

  • Conferència: «Memòries orals i evolució del paisatge», a càrrec de Didier Aussibal, arquitecte paisatgista i membre del Conseil Scientifique du Saloir.

  • Conferència: «Toponímia de l’agropastoralisme», a càrrec de Jacques Astor, lingüista i membre del Conseil Scientifique du Saloir.

Aquesta jornada es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube del Consell de Mallorca

A més a més, la jornada en la seva totalitat serà enregistrada i publicada a la web del projecte COPCADE.

Per a qualsevol dubte o problema per accedir a la sessió, podeu contactar amb phi@conselldemallorca.net

En el transcurs de la jornada s'utilitzaran els idiomes: català, francès i espanyol. No hi haurà traducció simultània.

En el document adjunt a aquesta notícia podeu llegir el programa complet de la jornada.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.