Ja estan disponibles els continguts audiovisuals de la IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat

Ja estan disponibles els continguts audiovisuals de la IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat 23/11/2020

La IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat es va portar el dissabte 14 de novembre mitjançant la plataforma Zoom. 

Podeu veure tots els vídeos sobre aquesta trobada al nostre canal de Youtube a través de la llista de reproducció que hem preparat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLypUEI9-6BK5qHDXvMNCPPVJ7uRQDy7O9 

La inaguració va anar a càrrec del Sr. Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, del Sr. Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i de la Sra. M. Carme Jiménez, directora de l'Institut Ramon Muntaner.

A continuació, es va fer la presentació del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya. Diputats del Camp de Tarragona, la Conca i el Priorat, a càrrec de Josep Santesmases i Enric Pujol, coordinadors del projecte del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya.

Durant la trobada es van presentar els diferents projectes dels centres d'estudis actuals:

  1. Institut d'Estudis Penedesencs: "les jornades de Pedra Seca", a càrrec de Dolors Garcia (presidenta de l'IEP).
  2. Institut Tarragonès d'Antropologia: "I Congrés Català d'Antropologia", a càrrec de Jordi Roca (membre de la junta directiva de l'ITA).
  3. Centre d'Estudis del Priorat: "revista La Portadora", a càrrec de Josep M. Ferran (president del CeP).
  4. Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria Carrutxa: "la terrissa a la vida quotidiana. Una recerca sobre cultura material (1980-2020)", a càrrec de Salvador Palomar (coordinador de programes de recerca i responsable de documentació de Carrutxa).
  5. Centre d'Estudis del Gaià: "les botigues que van tancar", a càrrec de Josep Santesmases (president del CEG).
  6. Institut d'Estudis Vallencs: "#RONDALLESALPATI", a càrrec d'Àngel Gasol (codirector de l'IEV).
  7. Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar: "Premis Arnau de Palomar", a càrrec de Conxa Torres (secretaria del CERAP).

A més, vam presentar els nostres projectes actuals, així com també els projectes de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.

Per acabar la jornada va haver un torn obert de paraules i una cloenda a càrrec del Sr. Jordi Agràs i de la Sra. M. Carme Jiménez.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.