La XVIIa Trobada de Centres d'Estudis i Entitats Culturals de l'Antiga Diòcesi de Tortosa en format digital

La XVIIa Trobada de Centres d'Estudis i Entitats Culturals de l'Antiga Diòcesi de Tortosa en format digital 20/11/2020

La XVIIa Trobada de Centres d'Estudis i Entitats Culturals de l'Antiga Diòcesi de Tortosa es portarà a terme el proper divendres 27 de novembre, a partir de les 17.30h fins a les 20.30h, en format digital a través de la plataforma Zoom.

Com cada any la trobada està organitzada per la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Ramon Muntaner i col·laboren els Centres d'estudis i entitats culturals de l'Antiga Diòcesi de Tortosa.

La inauguració de la trobada anirà a càrrec de Ferran Bladé, director dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre; Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de parla catalana i M. Carme Jiménez, directora de l'Institut Ramon Muntaner.

Durant la trobada hi haurà una ponència on s'abordarà de manera diacrònica com s'han construït els discursos del patrimoni al món rural, "Resignificant el món rural: una mirada a les narratives del patrimoni", a càrrec d'Ingrid Bertomeu, antropòloga d'Ínclita Cultura i membre del grup de recerca UNESCOMED.

També hi haurà la presentació del projecte "Escletxa digital 0", a càrrec de Mercè Gisbert, catedràtica de la Universitat Rovira i Virgili.

A més, es presentaran els projectes dels Centres d'Estudis, de la CCEPC i de l'IRMU, l'informe anual de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l'Ebre, a càrrec de Ferran Torta, president de la Comissió.

Finalment, es presentarà oficialment Tortosa Capital Cultura Catalana 2021, a càrrec d'Enric Roig, 1r Tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme, obres publiques, cultura i Fires de l'Ajuntament de Tortosa i de Marc Ballester, coordinador de Tortosa, CCC 2021.

Us podeu inscriure per correu electrònic a: merce@irmu.org o a través del telèfon 977 40 17 57 i el termini és fins el mateix divendres, dia 27, a les 15.00 hores.

Adjunt a la notícia trobareu el programa de la XVII Trobada d'Entitats de l'Antiga Diòcesi de Tortosa. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.