VIII Jornades d'Estudis del Segrià "El Segrià a Estudi" en format virtual

VIII Jornades d'Estudis del Segrià "El Segrià a Estudi" en format virtual 17/11/2020

El Centre d'Estudis Comarcals del Segrià, en col·laboració amb l'Institut Ramon Muntaner, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida, organitzen les VIII Jornades d'Estudis del Segrià "El Segrià a Estudi", que tindran lloc el divendres i dissabte, 20 i 21 de novembre, en format virtual, mitjançant la plataforma Jitsi Meets.

Finalment el divendres 20 a la tarda i dissabte 21 tot el dia es portaran a terme les jornades anuals "El Segrià a Estudi". Tot i que enguany s'emprarà el format virtual, des de l'organització volen reservar la localització per l'any 2021 a Llardecans, lloc que havia d'hostatjar-les aquest any.

Aquestes jornades es centraran en la temàtica de la Societat, cultura, territori i medi ambient al Segrià. Començaran el divendres a les 17:00h amb la presentació del llibre Tractat d'Esmenologia de Renat de Rossinach, a càrrec de Ramon Rubinat que ens aproparà aquest estrany amb "Renat de Rossinach, autor d'una obra mescla".

Dissabte tindrem l'estrena "mundial" del Time Lapse "La recuperació de l'Arc d'Adar" a les 12:00h.

També hi haurà les comunicacions repartides en 6 sessions diferents, amb temàtiques que van des de la història de la música, a l'estudi de la nostra llengua o del nostre patrimoni. 

Per tal de participar a les jornades cal inscriure's prèviament a: cec.segria@gmail.com

Adjunt a la notícia trobareu el programa de les jornades. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.