Crida a la participació en un mapa de projectes de prospecció arqueològica de la Mediterrània de l'ICAC

Crida a la participació en un mapa de projectes de prospecció arqueològica de la Mediterrània de l'ICAC 17/11/2020

El Grup d'Investigació en Arqueologia del Paisatge (GIAP) de l'ICAC, en col·laboració amb investigadors del Carleton College (EUA),  la Universitat Estatal de Florida (EUA) i la Universitat de Cambridge (GB) ha engegat una iniciativa per a recopilar informació sobre els projectes de prospecció arqueològica de la Mediterrània i àrees circumdants.

La iniciativa té per objectiu desenvolupar una base de dades en accés obert al portal The Fieldwalker, amb un mapa interactiu que ha començat ja a localitzar projectes de prospecció arqueològica, actuals i finalitzats, a tota la Mediterrània i que fa una menció especial als projectes que compten amb dades obertes disponibles de forma pública.

Al mateix temps, l'anàlisi de les dades obtingudes serà objecte d'una extensa publicació a la revista científica Journal of Archaeological Research, amb què es donarà difusió a tots aquests projectes i que inclourà una exhaustiva llista de referències bibliogràfiques.

Si heu dirigit o participat en un projecte de prospecció arqueològica a la península Ibèrica, us convidem a participar de la iniciativa omplint aquest qüestionari

Per a més informació, podeu contactar amb l'investigador Hèctor Orengo.

Teniu tota la informació a la web de l'ICAC: http://www.icac.cat/ 

Imatge: Photo © Anna Karligkioti. Font: ICAC [en línia]. Disponible a: http://www.icac.cat/actualitat/noticies/2020/una-iniciativa-dabast-internacional-posara-sobre-el-mapa-els-projectes-de-prospeccio-arqueologica-a-la-mediterrania-i-arees-circumdants/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.