La IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat en format virtual

La IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat en format virtual 11/11/2020

La IX Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat es portarà a terme el dissabte 14 de novembre de 2020 a partir de les 11 hores, mitjançant la plataforma Zoom.

La inauguració de la Trobada anirà a càrrec del Sr. Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, del Sr. Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i i de la Sra. M. Carme Jiménez, directora de l'Institut Ramon Muntaner.

A les 11.30 hores, es farà la presentació del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya. Diputats del Camp de Tarragona, la Conca i el Priorat, a càrrec de Josep Santesmases i Enric Pujol, coordinadors del projecte. 

Tot seguit es presentaran els projectes dels centres d'estudis, un torn obert de paraules i, finalment, es presentaran els projectes de la CCEPC i de l'IRMU. 

  • Les botigues que van tancar. 1970-2020. Centre d'Estudis del Gaià
  • Les Jornades de pedra seca. Institut d'Estudis Penedesencs
  • I Congrés Català d'Antropologia. Institut Tarragonès d'Antropologia. ITA
  • Revista La Portadora. Centre d'Estudis del Priorat.
  • La terrissa a la vida quotidiana. Una recerca sobre cultura material (1980- 2020). Carrutxa Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria.
  • #RONDALLESALPATI. Institut d'Estudis Vallencs.
  • Premis Arnau de Palomar. Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. 

Cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a merce@irmu.org o bé trucant al 977401757. Termini per inscriure's: el divendres 13 de novembre a les 15 hores.

Els centres que vulguin presentar alguna activitat dins l'apartat de presentació de projectes han d'omplir la fitxa i fer-la arribar a merce@irmu.org

Adjunt a la notícia trobareu el programa de la novena Trobada. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.