Es llança la campanya "Si la cultura et toca, ara et toca a tu"

Es llança la campanya "Si la cultura et toca, ara et toca a tu" 28/10/2020

El Cercle de Cultura i la Xarxa Fundraising.cat anuncien que des del dimarts 27 d'octubre es llança la campanya "Si la cultura et toca, ara et toca a tu".

A través d'una campanya multicanal, es farà una triple crida a l'acció: consumeix, difon, dona.

Mitjançant les xarxes socials es demanarà als ciutadans que es comprometin a consumir cultura, que ho facin públic i que s'animin a fer un donatiu a l'entitat cultural que més estimen. 

La campanya que va començar el dimarts 27 d'octubre durarà un mes i mig. Durant aquest temps es farà un mobilització massiva no tan sols d'artistes, creadors i entitats culturals, sinó de milers de catalans que entenen que ara és el moment de cuidar la cultura com ella ha cuidat sempre de nosaltres en els moments més complicats. 

Al següent enllaç podeu veure un vídeo promocional de la campanya: https://www.youtube.com/watch?v=a_Q9lSdU6oY

La campanya compta amb una pàgina web pròpia: https://laculturaemtoca.cat/sumat/ en la qual us podeu inscriure com a equipament cultural o projecte artístic per tal de participar en la campanya i amb l'objectiu de permetre que els ciutadans se us acostin online per consumir la vostra oferta cultural o fer-vos un donatiu econòmic.

Us animem a fer la màxima difusió possible per tal d'aconseguir l'adhesió del major nombre de projectes i equipaments a la campanya. La cultura ens necessita!


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.