Crida a la participació a les 17es Trobades Culturals Pirinenques a Andorra la Vella

Crida a la participació a les 17es Trobades Culturals Pirinenques a Andorra la Vella 27/10/2020

El dissabte 28 de novembre es portaran a terme les 17es Trobades Culturals Pirinenques que es realitzaran a Andorra la Vella sobre el tema: "Aliances territorials pirinenques"

Aquestes trobades estan organitzades per: Societat Andorrana de Ciències (SAC), Àmbit de Recerques del Berguedà (ARB), Amics de Besalú i el seu Comtat (ABC), Associació per a la Protecció del Patrimoni i de la Memòria Col·lectiva de la vall de Querol (APPMC/APPMQ), Casal del Conflent (CC), Centre Cultural Català del Vallespir (CCCV), Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès (CECR), Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib), Ecomuseu Valls d'Àneu (EVA), Centre d'Estudis Aranesi (CEA), Institut d’Estudis Ceretans (IEC), Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell (IECAU) i Grup de Teatre Ultrera / Patrimoine Association Sorédienne Travaux Organisation Restauration (PASTOR).

Les trobades es portaran a terme de forma presencial, tot i que amb aforament reduït a 50 persones en total. Per mesures de seguretat, caldrà comunicar l'assistència amb anterioritat al correu: sac@andorra.ad.  

Podeu participar-hi amb una ponència de 15 minuts. Per fer-ho cal que envieu el títol de la vostra ponència abans del 15 novembre de 2020, mitjançant un correu electrònic a sac@andorra.ad. La ponència pot ser presencial, o bé no presencial enviant posteriorment l'article fins a principis de l'any vinent.

També hi ha la possibilitat de crear una gravació audiovisual de 5 minuts i enviar-la a sac@andorra.ad, ja que l'organització ha previst també la presentació en càpsules enregistrades de 5 minuts.  

Les trobades quedaran enregistrades en la seva totalitat i posteriorment es compartirà el material per les xarxes de comunicació. 

Durant la jornada es presentarà el llibre Els Pirineus marítims amb el contingut de les 16es Trobades Culturals Pirinenques. En aquest context, al següent enllaç podeu veure el reportatge de les 16es Trobades fetes al Rosselló a la Sala de Festes de Sureda el 26 d'octubre del 2019: https://www.youtube.com/watch?v=rWUlFXt73Kc&t=271s

Adjunt a la notícia trobareu el cartell de les 17es Trobades Culturals Pirinenques. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.