Fina Salord, Josep Maria Inglès i l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud s'emporten els Premis Recercat 2020

Fina Salord, Josep Maria Inglès i l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud s'emporten els Premis Recercat 2020 20/10/2020

Els premis Recercat 2020 han recaigut en l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Horta Sud, en la categoria d'entitat, i "ex aequo" en Fina Salord Ripoll i Josep Maria Inglès Rafecas, en la categoria de persona. Els premis de reconeixement Recercat són l'acte central de les jornades del mateix nom.

L'objectiu dels premis és posar en valor i projectar la ingent activitat i la repercussió del treball continuat i arrelat territorialment dels centres i instituts d'estudis de recerca local i comarcal i també distingir a persones que han tingut o tenen un paper rellevant dins el col·lectiu dels centres d'estudis pel seu compromís amb la recerca i l'activitat cultural.

L'acte de lliurament dels premis Recercat tindrà lloc el proper dia 30 d'octubre a les 18.30 hores a l'Espai Tívoli del Vendrell. Serà presidit per l'Honorable Sra. Àngels Ponsa, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cal inscripció prèvia a merce@irmu.org o al 977401757. L'aforament és limitat. S'aplicaran totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries.

A més, l'acte de lliurement dels premis també es podrà veure retransmès a través de les xarxes de l'IRMU. 

Tota la informació del Recercat a: http://www.irmu.org/projects/recercat


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.