Premis de Recerca Jove 2020

Premis de Recerca Jove 2020 19/10/2020

Per quart any consecutiu, l'Institut Ramon Muntaner forma part d'aquesta convocatòria amb el Premi Ramon Muntaner

Els Premis de Recerca Jove, convocats per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d'ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s'iniciïn en l'àmbit de la recerca científica tot realitzant un treball d'investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació.

Aquests treballs, elements precursors de futures vocacions científiques, són tant de tipus experimental com teòric, i es relacionen amb qualsevol de les matèries dels cicles escolars d'ensenyament secundari, tenint un marcat caràcter interdisciplinari que reprodueix en gran mesura l'actual estructuració de la nostra recerca més capdavantera.

Enguany, els Premis de Recerca Jove reconeixen un màxim de 78 treballs de recerca, elaborats durant el curs acadèmic 2019/2020, entre els quals s'inclou, per quart any consecutiu, el Premi Ramon Muntaner, que vol reconèixer el millor treball de recerca de batxillerat en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d'aplicabilitat en l'àmbit de l'educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local. En aquest premi convocat per l'Institut Ramon Muntaner es valorarà especialment que el treball s'hagi fet en col·laboració amb un centre o institut d'estudis de recerca local o comarcal. La dotació del premi serà de 850€.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dimarts 10 de novembre de 2020 a les 14.00h (hora local de Barcelona).   

Per a més informació: https://www.irmu.org/irmu/call/238

Podeu tramitar la vostra sol·licitud en línia a través del portal de la Generalitat: https://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/Premis-Recerca-Jove-per-fomentar-lesperit-cientific-del-jovent


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.