La URV organitza un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà: didàctica, història, cooperació i justícia social

La URV organitza un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà: didàctica, història, cooperació i justícia social 15/10/2020

L'Àrea de Didàctica de les Ciències Socials i el Grup de Recerca Història, Societat, Política i Cultura des de Catalunya al món (ISOCAC) de la Universitat Rovira i Virgili organitzen un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà: didàctica, història, cooperació i justícia social, qui, a més a més, fou membre del patronat de l'IRMU. 

L'acte es portarà a terme el divendres 6 de novembre de 10.00h a 13.00h a l'Aula Magna del Campus Catalunya (Av. Catalunya, 35) a Tarragona. L'acte serà retransmés en directe al canal de Youtube de la URV. 

A les 10.00h començarà l'acte amb la inauguració on se presentaran els diferents blocs de l'acte. 

El primer bloc, a les 10.15h, estarà centrat en la història i hi intervindran: la Dra. Montserrat Duch (URV), el Dr. Ramon Arnabat (URV), Dr. Pere Gabriel (UAB) i el Dr. Joan Maria Thomàs (URV). 

El segon bloc es portarà a terme a les 10.55h i estarà centrat en la didàctica de les ciències socials, on intervindran: el Dr. Josep M. Pons-Altés (URV), la Dra. Roser Batllori (UdG), la Dra. Pilar Benejam (UAB, doctora honoris causa per la URV), el Dr. Francesc-Xavier Hernàndez (UB), la Sra. Montse Martí (mestra) i la Dra. Montserrat Oller (UAB). 

Més endavant, a les 11.50h el tercer bloc se centrarà en el ciutadà Gavaldà i hi intervindran: el Sr. Josep Santesmases (president de la CCEPC i vicepresident segon de l'IRMU), el Dr. Jesús Mestre (exdirector de Plecs d'Història Local), el Sr. Xavier Palos (president de la Fundació Roca i Galès), la Dra. Mercè Renom (primera presidenta de la CCEPC), el Sr. Pep Riera (excoordinador nacional d'Unió de Pagesos). 

Finalment, la cloenda es portarà a terme a les 12.30h i estarà a càrrec del Dr. Antoni Gavaldà. 

Teniu el programa de l'acte adjunt a aquesta notícia. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.