Presentació del treball guanyador de la XII Beca de Recerca de la Selva (2019)

Presentació del treball guanyador de la XII Beca de Recerca de la Selva (2019) 15/10/2020

El Centre d'Estudis Selvatans i el Consell Comarcal de la Selva organitzen la presentació del treball guanyador de la XII Beca de Recerca de la Selva (2019) per al proper dissabte 17 d'octubre de 2020 a la Casa de la Paraula (C. del Prat, 6) a Santa Coloma de Farners. 

La XII Beca de Recerca de la Selva es va concedir al treball "Per no saber de llegir ni escriure..." Escola, alfabetització i consum literari a la Selva interior (1750-1905) de Josep Mas Ferrer

A causa de les noves mesures contra la pandèmia del CODVID-19 preses per la Generalitat de Catalunya, s'ajorna l'acte de presentació de la Beca de Recerca La Selva previst per a aquest dissabte, 17 d'octubre de 2020.

La presentació es mirarà de fer així que les circumstàncies ho permetin.

Segons el programa, l'acte començarà a les 11.30h amb la recepció i inscripció d'assistents (degut al control que s'ha de fer per motius de la pandèmia). A continuació hi haurà les salutacions institucionals, a càrrec de Susagna Riera Anglada, alcaldessa de Santa Coloma de Farners; Pere Fernández Boix, conseller de Cultura del Consell Comarcal de la Selva; i Joan Llinàs Pol, president del Centre d’Estudis Selvatans (CES).

A les 11.45h es presentaran els resultats del treball becat el 2019. Hi intervindran l'investigador Josep Mas Ferrer, guanyador de la Beca 2019; i el Dr. Javier Antón Pelayo, professor d’història moderna de la UAB, que tractarà sobre "Escriptura de cartes familiars: educació per al comerç de les amistats". Moderarà l'acte Narcís Figueras Capdevila, professor de la UOC i membre del CES.

A les 13.15h es proclamarà el veredicte de la Beca de Recerca 2020 i, a continuació, es farà una breu presentació de la proposta becada "La immigració francesa a la Selva als segles XVI i XVII", a càrrec de la seva autora, la Dra. Alexandra Capdevila Muntadas. I, finalment, la cloenda estarà a càrrec de Salvador Balliu Torroella, president del Consell Comarcal de la Selva.

Teniu el programa de l'acte adjunt a aquesta notícia. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.